Garázsajtó, garázskapu vezérlés

Garázskapu, kertkapu
vezérlés

Az okos otthonokban a garázskapu és a garázsajtó is integrálható a rendszerbe, így egy kezelőfelületen keresztül bármikor egy gombnyomásra tudjuk nyitni illetve zárni automata kapuinkat és ajtóinkat.

Kényelmes hazaérkezés

Ezentúl nem kell kiszállni az autójából.
Egy nyomás a távirányító gombján és már parkolhat is a garázsba.

Távoli vezérlés

Szabályozza kapuit és ajtóit a távolból egyetlen kattintással okostelefonról,
tabletről vagy PC-ről.  Bárhonnan ellenőrizheti, hogy bezárta-e a kapukat,
illetve folyamatosan naplózza a belépéseket és értesítéseket is küld!

Biztonság

 Biztonságosabbá válik otthona,
hiszen mindig ellenőrizheti, hogy ki szeretne bejutni a házba.

A távirányítós garázskapu már nem ismeretlen napjainkban. Az okos otthonok rendszere abban nyújt többet, hogy a hagyományos távirányító mellett, okos eszközökön (okostelefon, tablet, laptop, PC) keresztül is irányíthatjuk otthonunk kapuit vagy ajtóit. Így egy okos házban nem kell a távirányítóval bajlódnunk, nyitnunk és zárnunk a garázsajtót és a garázskaput. Ezt tovább bővíthetjük rendszám felismeréssel, kamerarendszerrel, IP kaputelefonnal akár!

A biztonsági rendszer részét képezhetik az intelligens beléptető és azonosító rendszerek, melyek nem csak megnehezítik a váratlan látogatók bejutását, hanem folyamatosan naplózzák is a belépéseket.

Miért jó az automatizált kapu és ajtó vezérlés?

icon-door

Távirányítós kapuk

Garázsajtóinkat, garázskapuinkat is integrálhatjuk az intelligens otthonunk rendszerébe. Otthonunk ajtóit és kapuit már internetes 3G vagy 4G alapon, bluetooth kapcsolaton keresztül, illetve proxy id kártyákkal és chippekkel is nyithatjuk vagy zárhatjuk.

Számkód

A számkódos beléptetés ma már a lakosság számára is elérhető. Több számkód is kiosztható, így a takarítónő és a kertész is rendelkezhet önálló kóddal.

Rendszámfelismerés

Egy okos otthon képes automatikusan kinyitni a garázskaput és a kertkaput érkezésünkkor az autónk rendszáma alapján. Előre megadhatjuk, hogy mely rendszámok kapnak belépési jogosultságot az épületbe.

Hangfelismerés

Hangparancs kiadására nyitható állapotba kerülnek a kapuk és ajtók, amit előre megadott személyek hangjainak beolvasása után teljesít a rendszer.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!