Elektromos tervezés

Fontos, hogy már a tervezéskor gondoljunk arra, hogy a villamos hálózat megfeleljen az épület automatikai funkcióinak. Vállaljuk családi házak, lakások valamint kisebb ipari és szolgáltató létesítmények intelligens rendszerének megtervezését és kivitelezését.

PaperPlans2

Miért kell az elektromos terv?

A MEGFELELŐ TERVEZÉS ÁTLÁTHATÓVÁ TESZI A TELJES KIVITELEZÉST!

A legfontosabb a megbízható, stabil villamos hálózat biztonságos üzemeltetése, melyre a biztosíték a szakszerű, átgondolt épületvillamos terv alapján történő kivitelezés. A villanyszerelési tervvel a költségek tervezhetők lesznek, megkönnyíti és átláthatóvá teszi a kivitelezést, illetve a később felmerülő igények, fejlesztések megvalósításakor elég csak elővenni a tervet és nem kell a villanyszerelőknek újra mindent feltérképezniük.
Ez hatványozottan igaz egy smarthome esetében ugyanis a rendszer összetettsége miatt lényegesen több a hibalehetőség ha terv nélkül kezdenénk el kivitelezni valamint a későbbi feltárás és javítás majdnem lehetetlen.

IC_documentation

Berendezések tervezése

A megfelelő tervezés átláthatóvá teszi a teljes kivitelezést. A terv alapján lehet jól megépíteni majd ellenőrizni, hogy minden rendben valósul-e meg, hogy ne maradjon ki semmi, illetve hogy ha később bármin változtatni akarunk akkor tudjuk, hogyan nyúljunk bele a rendszerbe.

IC_finger

Gyártás, telepítés, üzembe helyezés

A kellő körültekintéssel elkészített terv optimalizálja a beruházások forrásigényét, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy a majdani igényeknek is megfeleljen és könnyen megvalósítható legyen, hiszen a technika folyamatosan fejlődik.

IC_finger

Szabványossági vizsgálatok

A munka gyorsasága és pontossága érdekében célszerű a kiviteli terv elkészítése, mivel a kivitelező már csak a tervben leírtakat végzi, nem szükséges vele a többszöri egyeztetés és a félreértések is elkerülhetők.

IC_graph@2x

Karbantartási munkák

A jó terv megfelelően részlet gazdag, így a kivitelezéskor elkerülhető az improvizáció, vagyis megkímélhetjük magunkat a helyszíni barkácsolástól és ötleteléstől. Ez a későbbi javításokat, időszakos vizsgálatokat és fejlesztést is nagyban megkönnyíti.

Miért minket válasszon?

A kivitelezésben szerzett tapasztalatunkat már az egyeztetések és a terv elkészítése során alkalmazzuk, hiszen elengedhetetlen, hogy ismerjük a megvalósítás lehetőségeit és az egyszerűbben kivitelezhető megoldásokat. Terveinket a megrendelő igényeihez igazodva, illetve a technológiai fejlődést és bővíthetőséget szem előtt tartva készítjük el, így a későbbiekben felmerülő fejlesztések elvégzése sem jelent majd kihívást. Okosház terveink jövőbenéző megoldásokat tartalmaznak melyek elkészítésénél elsődleges szempont az ügyfél igényeinek maximálisan megfelelni a lehető legjobb megoldás alkalmazásával.

 

elosztó berendezések

Okos otthon tervezés

A színvonalas kivitelezés alapfeltétele a precíz, alapos és átgondolt tervezés. Szeretnéd, ha otthonod értené az igényeidet, követné az utasításaidat? Mi ezt megtervezzük neked. Nem kell mást tenned, csak elmeséled nekünk az elképzeléseidet. Természetesen a gyorsan fejlődő technológiákkal sokan nincsenek tisztában így ezek által kínált lehetőségekkel sem de pont ezért vagyunk, hogy ebben segítsünk. Közösen összeállítjuk a reális ésszerű igényeket és célokat. Ezek után mi ezeket a vágyakat, célokat összevetjük a szakmai szempontokkal és megtervezzük azt az otthont, ahol az elektromos rendszerek vezérelnek a megbeszélt elképzelések szerint.

Planning

Épületautomatikai
tervdokumentáció

Ha megtetszett az okos otthonok világa, akkor az első dolgod, hogy részletesen végiggondold, milyen funkciókat szeretnél a lakásodba vagy a házadba. Mik azok a biztonsági, kényelmi funkciók és egyéb funkciók, melyekre szükséged lehet. Ha ezeket már tudod, akkor kezdődhet a tervezési folyamat. Amennyiben már itt elakadtál kérd tanácsadási szolgáltatásunkat és akkor közösen tudjuk összeállítani a megfelelő információhalmazt. Itt miután meghallgattuk elképzeléseidet és elvárásaidat, legjobb tudásunk szerint azt segítségeddel testreszabjuk, hogy az elképzeléseid, a technika lehetőségei és a pénztárcád egy síkra kerüljenek. Célunk az ügyfeleink elégedettsége nem pedig a sok felesleges termék és funkció értékesítése.

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!