Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika, intelligens redőnyvezérlés, reluxa, roló és napellenző okos vezérlése

A redőnyvezérlést sokan az okos otthonok kényelmi funkciói között említik, azonban intelligens ház vezérlőrendszerekkel összekapcsolva ennél sokkal többre képesek redőnyeink. Az árnyékolástechnika nagy segítségünkre lehet okos házunk energiamegtakarításában és akár még biztonsági rendszer részeként is szerepet kaphat.

Miért jó az intelligens redőnyvezérlés?

árnyékolástechnika, intelligens redőnyvezérlés
alarm-clock

Reggeli ébresztő

Az intelligens árnyékolástechnika segíti reggeli ébredésünket. Az előre programozott időponttól kezdve fokozatosan húzza fel a kiválasztott helységek redőnyeit és árnyékolóit.

árnyékolás

Fel-le mozgatás

Az intelligens árnyékolástechnika kényelmi funkciónak számít, amivel még időt is megtakaríthatunk. A lényeg, hogy gombnyomás hatására fel vagy lehúzzuk redőnyeinket, rolóinkat.

SMART-HOOME-ICON

Csoportos redőnyvezérlés

Gombnyomásra nyitja és zárja redőnyeit, egy szinten akár egyszerre is! Az intelligens rendszernek köszönhetően megadható, hogy egy adott nyomógomb megnyomása hatására melyik árnyékolókat hozza mozgásba.

Mitől lehet okos egy redőny?

cloud

Időjárás általi mozgatás

Okos otthonunk érzékeli a rendszerbe integrált időjárás érzékelő állomást, így hidegebb időjárás esetén előre programozott értékekig zárja a redőnyöket, melegebb idő esetén pedig jobban nyitja a redőnyöket, hogy segítse a beszűrődő napsugárzást, ezzel melegítve fel otthonunk belső tereit.

SMART-HOOME-ICON

Jelenlét szimuláció

Ha hosszabb ideig nem tartózkodunk otthon, a jelenlét szimuláció gomb megnyomásával az épület előre programozott aktivitásokat generál. Bizonyos időközönként felkapcsolja az egyes helységek világításait és életszerű helyzetet produkálva mozgatja a redőnyöket.

Intelligent_Automatisieren_Regen1

Szél és viharérzékelés

Nagy szélben, vagy vihar esetén a beállításoknak megfelelően a redőny automatikusan leereszkedik akkor is, ha nem tartózkodunk otthon, ezáltal megvédi nyílászáróinkat a sérülésektől. 

Kültéri árnyékoló vezérlés

Nyáron a terasz árnyékolás is fontos, mely szintén automatizálható, így egy gombnyomással a kívánt mértékben nyitódik és árnyékolja a teraszt, sőt a beépített fény és szélérzékelőnek köszönhetően ha kisüt a nap automatikusan kiereszkedik, szél esetén pedig visszahúzódik az árnyékolónk!

Miért jó az intelligens árnyékolóvezérlés?

flower

Megszépíti a teraszt

Az okos napellenzők egy gombnyomással biztosítják a kényelmet és a rugalmasságot, teraszát kényelmes szabadtéri élettérre alakíthatja át!

cloud

Fényérzékelő

A Nap emelkedésével az árnyékoló automatikusan kienged a fényérzékelőnek köszönhetően, így tartja hűvösen teraszát a nagy melegben!

Intelligent_Automatisieren_Wind1

Szélérzékelő

A szélérzékelő automatikusan visszahúzza árnyékolóját, hogy védje az erős széltől. Így megóvja a működtető szerkezetet és a vászon élettartamát is megnöveli.

Animation_Haus_Garage_Fernzugriff

Távoli vezérlés

Szabályozza a terasz valamennyi berendezését a távolból egyetlen kattintással okostelefonról, tabletről vagy PC-ről. Ellenőrizze az árnyékolóit és mozgassa azokat távolról, ahogyan csak szeretné!

Nincs többé nehézkes kézi működtetés, főként 35°C-ban! Az elektromos napellenzők könnyedén működtethetők távirányítóval, tablettel vagy okostelefonnal. Néhány másodperc alatt a kívánt mértékben kinyílnak és árnyékolják teraszát. A motoros napellenző kényelmesen nyújt védelmet a nap ellen, olyan, mintha még egy szobája lenne. Az árnyékolóba fényérzékelő is beépíthető, így ha kisüt a nap, a napellenző automatikusan kiereszkedik, hogy hűvösen tartsa a teraszát, az okos szélérzékelő ugyanis automatikusan behúzza az árnyékolót, így annak nem eshet baja.

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”” ids=”2911, 2241, 2861, 3003″]