Intelligens hangrendszer és multimédia

Intelligens hangrendszer és multimédia vezérlés

Az intelligens hangrendszer is a kényelmi funkciók részét képezik az okos házakban. Otthonunkban ülve bajlódás nélkül beállíthatjuk kedvenc zenéinket és ezek a ház elhagyásakor automatikusan kikapcsolnak. Akár előre is beállíthatók így villanykapcsolóval, mozgásérzékelővel vagy egyéb módon is elindíthatók.

Miért jó az intelligens hangrendszer vezérlés?

intelligens hangrendszer
MUSIC-ICON

Zónák kialakítása

Az intelligens hangrendszer segítségével megadhatjuk melyik helységben milyen zeneszám szóljon, amihez nem kell mást tennünk csak hangzónák szerint kell kialakítanunk a hangrendszert. Ezáltal más-más zeneszámot vagy online rádiót állíthatunk be a konyhában főzéshez, mást a fürdőszobában a feltöltődéshez, a gyerekszobában a gyerekeknek vagy a kertben az esti grillezéshez.

Hívás kihangosítás

Ha a házba érkezéskor éppen telefonálunk, az intelligens rendszer automatikusan átveszi a hívást és kihangosítja a házban, így a hangfalakon keresztül hallhatjuk hívásunkat, így nem akadályoz a csomagok kipakolásában vagy a vacsorafőzésben. A beépített mozgásérzékelőknek köszönhetően pedig mindig abban a helységben hallhatjuk hívásunkat amelyikben éppen vagyunk.

alarm-clock

Ébresztés

Az okos házakban az ébredés is kellemesebb! Az ébresztési időpontban, a rendszer elkezdi felhúzni a redőnyöket, fokozatosan felhangosítja a hangszórókat a kedvenc zenénkkel vagy rádióadásunkkal, hogy a lehető legjobb hangulatban induljon a reggel!

5

Biztonsági funkciók

A házunk automatikája önállóan is tud utasítást adni a hangrendszerünknek. Például betörés esetén szolgálhat elriasztásként.

Mit tud egy intelligens moziszoba?

szorakooztato-elektronika

Projektor vezérlés

Egy okos otthon rendszerbe projektor és vetítővászon is integrálható, amit egy gombnyomásra tudunk leereszteni vagy a film befejezésekor felhúzni.

 

árnyékolás

Redőnyvezérlés

A moziszobában sem kell foglalkoznunk, hogy külön-külön minden redőnyt lehúzzunk a film megkezdésekor vagy felhúzzunk ha befejeztük, mert ha elindítjuk a moziszoba funkciót intelligens otthonunk ezt magától végzi el helyettünk.

 

icon-licht

Világítás vezérlés

A moziszobában a világítást egy egyszerű csúszkával tudjuk szabályozni, hogy az adott pillanatban milyen mértékű fénymennyiségre van szükségünk, ami illeszkedik a film hangulatához.

 

icon-house

Minden egy kezelőfelületen

Egy okos házban nem kellenek külön távirányítók, mert minden amit szeretnénk használni egy központi felületen van!

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!