Elosztó berendezések

Elosztó berendezés
gyártás

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a villamos elosztó berendezések gyártása és vezérlőberende-zések komplett kivitelezése is. Nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek megbízhatóságára, és az összeszerelés során a berendezések optimális kialakításá- ra. Tapasztalatunk, elhivatottságunk és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy a tervezést és kivitelezést követően üzembiztos berendezéseket szállíthassunk megrendelőinknek.

 

IC_documentation

Berendezések
tervezése

Vállaljuk elosztószekrények, ipari erősáramú nyomvonalak, családi házak elektromos tervezését az igények felmérése vagy kiviteli terv alapján. 

IC_software

Berendezés
gyártás

A berendezés gyártás során nagy hangsúlyt fektetünk az alkatrészek megbízhatóságára, és az összeszerelés során a berendezések optimális kialakítására.

IC_finger-70x70

Telepítés,
üzembe helyezés

Tapasztalatunk, elhivatottságunk és műszaki felszereltségünk lehetővé teszi, hogy a tervezést és kivitelezést követően üzembiztos berendezéseket szállíthassunk megrendelőinknek.

Miért minket válasszon?

A kivitelezésben szerzett tapasztalatunkat már a terv elkészítése során alkalmazzuk, hiszen elengedhetetlen, hogy ismerjük a megvalósítás lehetőségeit és az egyszerűbb, kivitelezhetőbb megoldásokat. Terveinket a megrendelő igényeihez igazodva, illetve a technológiai fejlődést szem előtt tartva készítjük el, így a későbbiekben felmerülő fejlesztések elvégzése sem jelent majd kihívást. 

elosztó berendezések

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!