Árak

Okos Otthon csomagok
Válasszon ajánlataink közül!

5 érv az okos otthonok mellett

1

Nagyobb biztonságérzet

Vajon lekapcsoltam a villanyt? Kihúztam a vasalót? Ezentúl egy képernyőérintéssel megbizonyosodhatsz minderről, és akár le is kapcsolhatsz mindent egy gombnyomásra! Ennek ellenkezője is szintén igaz, pl. ha előbb indultok haza egy téli szabadságolásról elindíthatod a fűtést, hogy mire hazaértek, meleg lakás fogadjon.

2

Fűtés optimalizálás

Képzeld el, hogy otthonod mindig, a számodra legideálisabb hőmérsékleten működik. Előre kialakíthatja a ház fűtési programját, amit bármikor, akár okostelefonról is meg lehet változtatni.

3

Biztonságos távoli ellenőrzés

Nyaralás közben is szeretnéd szemmel tartani otthonodat? Az okosotthon rendszerében minden állapotot megvizsgálhatsz a világ bármelyik pontjáról továbbá a rendszerbe integrálható kamerák segítségével megnézheted, hogy éppen mi történik otthonodban vagy otthonod körül.

5

Időmegtakarítás

Egy jól beállított okosotthon rendszerrel olyan automatizmusokat állíthatsz be, melyek igazodnak a napi rutinodhoz. Ilyen lehet például a fűtés, világítás, redőnyvezérlés, éjszakai fény, melyek segítségével időt spórolhatsz!

4

Árnyékolás szabályozás

Természetes fényre kelni a legegészségesebb! Lehetőségünk van arra, hogy reggeli ébredésnél fokozatosan emelkedjen fel az árnyékoló, továbbá arra is hogy a rendszer az adott időzónának és napállásnak megfelelően automatikusan szabályozza a árnyékolók állását.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!