Árnyékolás

Intelligens árnyékoló vezérlés

Nyáron a terasz árnyékolás is fontos, mely szintén automatizálható, így egy gombnyomással a kívánt mértékben nyitódik és árnyékolja a teraszt, sőt a beépített fény és szélérzékelőnek köszönhetően ha kisüt a nap automatikusan kiereszkedik, szél esetén pedig visszahúzódik az árnyékolónk!

Miért jó az intelligens árnyékolóvezérlés?

flower

Megszépíti a teraszt

Az okos napellenzők egy gombnyomással biztosítják a kényelmet és a rugalmasságot, teraszát kényelmes szabadtéri élettérre alakíthatja át!

cloud

Fényérzékelő

A Nap emelkedésével az árnyékoló automatikusan kienged a fényérzékelőnek köszönhetően, így tartja hűvösen teraszát a nagy melegben!

Intelligent_Automatisieren_Wind1

Szélérzékelő

A szélérzékelő automatikusan visszahúzza árnyékolóját, hogy védje az erős széltől. Így megóvja a működtető szerkezetet és a vászon élettartamát is megnöveli.

Animation_Haus_Garage_Fernzugriff

Távoli vezérlés

Szabályozza a terasz valamennyi berendezését a távolból egyetlen kattintással okostelefonról, tabletről vagy PC-ről. Ellenőrizze az árnyékolóit és mozgassa azokat távolról, ahogyan csak szeretné!

Nincs többé nehézkes kézi működtetés, főként 35°C-ban! Az elektromos napellenzők könnyedén működtethetők távirányítóval, tablettel vagy okostelefonnal. Néhány másodperc alatt a kívánt mértékben kinyílnak és árnyékolják teraszát. A motoros napellenző kényelmesen nyújt védelmet a nap ellen, olyan, mintha még egy szobája lenne. Az árnyékolóba fényérzékelő is beépíthető, így ha kisüt a nap, a napellenző automatikusan kiereszkedik, hogy hűvösen tartsa a teraszát, az okos szélérzékelő ugyanis automatikusan behúzza az árnyékolót, így annak nem eshet baja.

 

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!