Okos Kert

Okos Kert
Hogyan?

Árnyékolás

Okos Kert a kényelemért! Nincs többé nehézkes kézi működtetés, főként 35°C-ban! Az elektromos napellenzők könnyedén működtethetők távirányítóval, tablettel vagy okos telefonnal. Néhány másodperc alatt a kívánt mértékben kinyílnak és árnyékolják teraszát.

Automata
öntözőrendszer

Egy Okos Kert öntöző rendszere megkönnyíti a kert ápolását, mivel csak akkor indítja be az öntözést, amikor arra valóban szükség van, és még szabályozza is a megfelelő vízmennyiséget az időjárási előrejelzéseknek megfelelően!

Medencevezérlés

Egy Okos Kertben lehetőségünk van a medence vezérlés automatizálására és integrálására az épületautomatika rendszerbe. Ilyen funkció például a medence vízhőfokának szabályzása, vagy a szivattyú elindítása.

Kerti világítás

A kerti világítástechnikai rendszer látványos megjelenést biztosít a kertnek az esti órákban. Megnöveli a kert használhatóságát, biztonságossá teszi az esti közlekedést és sötétedés után teljesen új látványt nyújt!

Garázsajtó, garázskapu vezérlés

Az okos otthonokban garázsajtóinkat, garázskapuinkat és egyéb ajtóinkat is integrálni tudjuk a rendszerbe, így egy kezelőfelületen keresztül bármikor egy gombnyomásra tudjuk nyitni illetve zárni automata kapuinkat és ajtóinkat.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!