Loxone Audioserver

ÚJDONSÁG: Itt az új lila Loxone Audioserver

Forradalmi audio technológia minden épülettípushoz.
Kiváló hangminőség és kimeríthetetlen lehetőségek.
Multi-room audiorendszer még sosem volt ilyen lehengerlő.

Állandó használatra tervezett szerkezete lehetővé teszi, hogy kisebb lakásoktól az ipari jellegű épületekig, bárhol kellemes zenékkel segítsük az idő múlását. 4 beépített hangszóró kimenet mellé kiegészítő Sztereo modulokkal 10 modulig bővíthető a hangszórók mennyisége. A zónás rendszer segítségével akár minden szobában más zenét hallgathatunk. A zene lejátszáson túl módunk van különböző funkciókat rendelni az Audio szerverhez, mint például a riasztó sziréna hangjának lejátszása, de otthoni környezetben használhatjuk okos csengő funkcióhoz, vagy akár ébresztőhöz is.

A fotón látható jelenséget Audioserver segítségével alkották.

Méretét meghazudtoló hangerő. Az Audioserver nem csupán egy hangszóró. Az erő megtestesítője a felsőkategóriás vezetékes hangfalak mögött – a kombináció, amivel egyedülálló élményben lehet részed.

Kedvenc zenéd mindenhol

A 4 négy integrált erősített kimenetnek köszönhetően mindenhol a kedvenc zenéiddel tudod körül venni magad. Legyen szó egy otthoni, pörgős lejátszási listáról, koncentrációt segítő ritmusokról az irodában, lounge zenéről az étteremben, vagy a hotelban. Minden dallam tökéletesen illeszkedik a környezetedhez!
Szeretnéd inkább ugyanazt a zenét minden helyiségben? Mi sem egyszerűbb! A Loxone Configban tetszőleges számú kimenetet kombinálhatsz és egyedi zónákat hozhatsz létre. A Stereo Extension segítségével könnyen bővítheted az rendszeredet további zónákkal.

 

Szabadon paraméterezhető.
Minden tökéletes szinkronban.
A zene akkor és ott fog megszólalni, amikor/ahol azt Te szeretnéd, akár az otthonod különböző helyiségeiben, vagy egy nagy és tágas rendezvényhelyszínen, de egy bevásárlóközpont más-más szintjein is. Csoportokba rendezhetsz tetszőleges számú csatornát és hangszórót, mindenhol ugyanaz a zene fog szólni, egymással tökéletes szinkronban.

Kezedben a világ zenéje

A Loxone alkalmazás egy helyen kezeli az Audioserver minden funkcióját. Állíts össze lejátszási listát, vagy használj streaming szolgáltatást. És a sor még hosszan folytatható…