Medence vezérlés

Intelligens medence vezérlés és uszodatechnika

Egy okos házban lehetőségünk van a medence vezérlés automatizálására és integrálására az épületautomatika rendszerbe kül-, és beltéren egyaránt. Ezek funkciók lehetnek: medence vízhőfokának szabályzása, a helység hőmérsékleti értékének változtatása, a világítási körök vezérlése, a medence szivattyúinak elindítása vagy leállítása, vagy akár a multimédia rendszer is integrálható a teljes kikapcsolódás érdekében.

Miért jó az intelligens medence vezérlés?

IC_aquastar-filtern-green

Szivattyúk vezérlése

A szivattyúk működtetését a rendszer automatikusan elvégzi helyettünk, gondoskodik a medencében lévő víz megfelelő minőségének fenntartásáról, a tiszta víz állandó jelenlétéről, így semmit sem kell tennünk és még spórolhatunk is az elektromos áram és vízfogyasztás területén.

temperature

Vízhőfok szabályzás

A rendszer lehetőséget ad, hogy a víz hőfokát előre megadott hőmérsékletet tartsunk vagy hogy egy hidegebb téli napon megemeljük, míg egy melegebb nyári napon lehűtsük.

pool-icon

Időprogramok

Ha nem minden nap használjuk a medencét, lehetőségünk van időprogramok beállítására. Előre megadhatjuk, hogy mely napokon, hány fokra fűtse fel a helységet vagy a víz hőfokát, így már nincs is más dolgunk csak elkezdeni az úszást. Ezeket az előre beállított programokat természetesen bármikor felülírhatjuk okostelefonunkkal.

Animation_Haus_Garage_Fernzugriff

Távoli vezérlés

Okostelefonunkkal akár távolról is irányíthatjuk medencénket, megváltoztathatjuk a medencénk hőfokát vagy az  feljebb emelhetjük a hőmérsékletet a helységben mire hazaérünk a munkából.

Teljesen automatizált medence vezérlés
a maximális kényelemért!

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!