Motoros ajtók, ablakok

Garázskapuk, elektromos ajtózárak,
toló kapuk automatizálása

Az okos házakban az automatizált kapu és ajtó vezérlés segítségével garázsajtóinkat, és egyéb ajtóinkat is integrálni tudjuk a kezelőfelületbe. Egy intelligens otthonban a beléptető rendszer sikeres beléptetés esetén további intelligens funkciókat is elindíthat. Megvilágítja a bejutáshoz vezető útvonalat, megemeli a házban a fűtés intenzitását vagy akár lehúzza a redőnyöket, így készülve fel érkezésünkre.

Miért jó az automatizált kapu és ajtó vezérlés?

icon-door

Távirányítós kapuk

Garázsajtóinkat, garázskapuinkat is integrálhatjuk az intelligens otthonunk rendszerébe. Otthonunk ajtóit és kapuit már internetes 3G vagy 4G alapon, bluetooth kapcsolaton keresztül, illetve proxy id kártyákkal és chippekkel is nyithatjuk vagy zárhatjuk.

Számkód

A számkódos beléptetés ma már a lakosság számára is elérhető. Több számkód is kiosztható, így a takarítónő és a kertész is rendelkezhet önálló kóddal.

Rendszámfelismerés

Egy okos otthon képes automatikusan kinyitni a garázskaput és a kertkaput érkezésünkkor az autónk rendszáma alapján. Előre megadhatjuk, hogy mely rendszámok kapnak belépési jogosultságot az épületbe.

Hangfelismerés

Hangparancs kiadására nyitható állapotba kerülnek a kapuk és ajtók, amit előre megadott személyek hangjainak beolvasása után teljesít a rendszer.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!