Főoldal

Mitől okos az okos otthon?

Jelenleg akkor tekintünk egy automatizált ingatlant “okosnak”, ha nem csak a hagyományos vezérlési funkciókra képes, hanem “cselekvésre” is. Tehát az okos otthon egy automatizált házat jelent, ami az igényeid szerint alakítható. Természetesen nem csak egy lakóház lehet “okos”. Az intelligens vezérlő technológiák irodákban, ipari-, mezőgazdasági ingatlanokban is alkalmazhatóak.

Milyen területek vezérelhetők az okos otthonokban?

futes

Fűtés, klíma

szellozes

Szellőzés, klíma

arnyekolas

Árnyékolástechnika

vilagitas

Világítás

csapok

Medence vezérlés

ajtok

Motoros ajtók, ablakok

szorakooztato-elektronika

Szórakoztató elektronika

biztonsag

Biztonságtechnika

Régi házaknak új trükköket tanítunk!

Okos Kert megoldások

Okos Étterem

Egy intelligens étterem nem csak időt, pénzt és energiát spórol meg vállalkozásának, hanem a vendégei komfortérzetét is fokozza. Egy vendéglátóhely minden elektromos berendezése integrálható integrálható egy okos, intelligens rendszerbe.

Világítás vezérlés

Az okos éttermekben a világítási körök vezérlése a hangulat kialakítása mellett természetesen energiatakarékossági szempontok miatt is meghatározó lehet. Mozgásérzékelők segítségével pedig csak ott világíthatunk ahol épp szükség van rá.

Audio rendszer

Akárcsak a világítás esetében, itt is kiválaszthatunk audio zónákat, így nem kell minden esetben minden hangszórónak szólnia.

Szellőztető rendszerek

Az elszívórendszer által kivédhetjük a konyhából kiszivárgó kellemetlen szagokat, míg befújás segítségével az étterem vendégterébe friss levegőt biztosíthatunk.

RészletekRészletek

Okos Iroda

Egy iroda fenntartása komoly kiadást jelent, melynek nagyságát tovább növelheti egy figyelmetlenségből nyitva hagyott ablak, állandóan fényárban úszó nem használt helységek, vagy a rosszul beállított fűtés-, és hűtéstechnika.

icon-lamp

Világítás vezérlés

Az okos irodákban az egyik legnagyobb energiamegtakarítást a világítás vezérlésével érhető el. Mozgásérzékelők segítségével pedig csak ott világíthatunk ahol épp szükség van rá. A világítás automatizálásával és mozgásérzékelők segítségével jelentős megtakarítás érhető el.

icon-thermo

Fűtés, hűtés optimalizálás

Előre programozott rendszer alkalmazásával kiküszöbölhető, hogy olyan helységek hűtésére vagy fűtésére pazarolná kiadásait, ahool nem tartózkodik senki.

icon-shield

Biztonságtechnikai funkciók

A különböző biztonsági és kamerarendszerek, beléptető rendszerek is teljes mértékben integrálhatóak a rendszerbe, ezáltal távolról is hozzáférhető kontroll lehetősége.

RészletekRészletek

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!