Okos Hálószoba

Okos hálószoba
a kellemes ébredésért!

A hálószobában is lehetőséged van a fűtés, a világítás, valamint a redőny vezérlésére, sőt az okos rendszer beprogramozható úgy is, hogy egy megadott időpontban (vagy éppen a kinti fényerőhöz igazítva), automatikusan felhúzódjanak a redőnyök, segítve az ébredést.

IC_smart-energy@2x-1

Okos dugalj

Könnyen kezelhető otthoni elektronikai készülékek bárhol, bármikor. Az okos csatlakozók könnyen telepíthetőek, és még könnyebbé teszik, hogy elektronikai eszközeinek kezelését bárhonnan, sőt ha megrögzött éjszakai telefon töltők vagyunk, beállítható, hogy csak addig legyen áram a konnektorban amíg szükséges.

IC_phone-green-1

Távoli vezérlés

Egy okos telefonról, laptopról vagy tabletről akár munkahelyünkről, az étteremből sőt akár másik városból vagy országból is vezérelhetjük az okos funkciókat, így lekapcsolhatjuk a villanyt, áramtalaníthatjuk a hajszárító áramkörét, kikapcsolhatjuk az automatizált fűtést, ránézhetünk az okos otthon kameráira és aktiválhatjuk az intelligens riasztó rendszert.

IC_hand-touch

Okos kapcsoló

Érintőpontos kapcsoló. Az éjszakai hőmérséklet vagy világítás hozzárendelhető egy, akár az ágy melletti nyomógombhoz is, így csak akkor veszi le a rendszer a hőmérsékletet vagy a világítást, amikor megnyomjuk a gombot. 

IC_moon

``Jó éjszakát`` funkció

Az okos rendszerünk “Jó éjszakát” funkciója egy adott műveletre (pl: kétszer megnyomjuk az ágy melletti érintőgombot) lekapcsolja a világítást, leereszti az árnyékolókat, áramtalanítja a kijelölt fogyasztókat, lentebb veszi a hőmérsékletet és élesíti a riasztórendszert.  

IC_automatic-light

Világítás vezérlés

A hálószobába elegendő egy fővilágítás, illetve egy-két kiegészítő fényforrás, melyeknek konkrét funkciójuk van, mint például az ágy melletti olvasólámpáknak, vagy hangulat fokozó rejtett LED világítások az ágy körül, bútorokban, függöny mellett. 

IC_temperature-1

Hűtés-, fűtés vezérlés

Az alacsonyabb alvási hőmérséklet jelentős hatással van az egészségre, ezért is fontos a hűtés-fűtés optimalizálása. Lehetőségünk van időprogram alapján szabályozni a hálószoba hőmérsékletét, ami annyit jelent, hogy az előre beállított időszakokhoz, adott hőmérsékletet rendelünk hozzá.

IC_blinds@2x

Árnyékolás vezérlés

Az intelligens árnyékolástechnika kényelmi funkció, mellyel gombnyomás hatására fel vagy lehúzzuk redőnyeinket, rolóinkat.
Hálószobánkban az okos rendszer beprogramozható úgy is, hogy egy megadott időpontban (vagy éppen a kinti fényerőhöz igazítva), automatikusan felhúzódjanak a redőnyök, segítve az ébredést.

IC_speaker

Audio/multimédia vezérlés

Az intelligens hangrendszer is a kényelmi funkciók részét képezik az okos házakban. Hálószobánkban is beállíthatjuk kedvenc zenéinket, mely lehet manuális, azaz az alvás funkció sem állítja meg. Akár előre is beállíthatók így villanykapcsolóval, mozgásérzékelővel vagy egyéb módon is elindíthatók.

Hogyan működik?

A lakás különböző részein elhelyezett szenzorok információkkal látják el a központi vezérlőegységet akár az időjárásról, vagy a lakásban történő mozgásról, a páratartalomról, a keletkező füstről vagy akár egy esetleges külső behatolásról.

Ezeket az adatokat felhasználva aktivizálja a megfelelő egységeket, így szükség esetén azok felkapcsolják a villanyt, le vagy felveszik a fényerőt, leengedik a redőnyt, széthúzzák a függönyt, kiszellőztetik a lakást, ki- és bekapcsolják a légkondicionálót vagy a fűtést, elindítják a zenét, elindítják a kerti öntöző rendszert, stb.

Nézd meg az okos funkciókat!
Kattints az ikonra további információkért! 

Image
INTELLIGENS REDŐNY VEZÉRLÉS


A rendszer segítségünkre lehet okos házunk energiamegtakarításában, mivel követi az időjárást és a fényviszonyokat (a tetőn elhelyezett meteorológiai állomásnak köszönhetően), és a redőnyök segítségével szabályozza a természetes fény bejutását a házba.
szorakooztato-elektronika
AUDIO/MÉDIA VEZÉRLÉS


Az otthonunkban ülve bajlódás nélkül beállíthatjuk kedvenc zenéinket és ezek a ház elhagyásakor automatikusan kikapcsolnak. Akár előre is beállíthatók így villanykapcsolóval, mozgásérzékelővel vagy egyéb módon is elindíthatók.
icon-smarthome
TÁVOLI VEZÉRLÉS


Az épületautomatizálás legfőbb előnye mindazok mellett, hogy energiatakarékos, költség hatékony az, hogy a világ bármely pontjáról bármikor vezérelni tudjuk házainkat, épületeinket.
futes
OKOS FŰTÉS


A legnagyobb megtakarítást az épületekben a fűtési rendszer intelligensé tételével érhetjük el, hiszen ezek használják el a legtöbb energiát.
INTELLIGENS KLÍMA RENDSZER


Hűtésvezérlés szempontjából amellett, hogy komoly energiamegtakarítás érhető el egy okos otthonnal, kényelmesebbé is teszi életünket.
biztonsag
BIZTONSÁGI RENDSZER


Okos otthonunk illetéktelen behatolás esetén képes akár a teljes lakásban felkapcsolni a világítást, felhúzni a redőnyöket, bekapcsolja a szirénát, sőt akár figyelmezteti is a behatolót, hogy jogtalanul tartózkodik az épületben és értesítette a hatóságokat
Energie_Standby_Killer
ÉRINTŐPONTOS VEZÉRLŐ/KAPCSOLÓ


az 5 zóna egyikének megérintésével vezérelheted a világítást, az árnyékolást, a zenét és egyebeket, beépített hő/pára érzékelővel egy sima és kompakt házban.
vilagitas
INTELLIGENS VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS


A világításvezérlés nem csak energiamegtakarítás miatt fontos okos ház funkció de nagyon sokat ad a jobb közérzethez is. Az intelligens világítástechnikával elérhető, hogy csak olyan mértékben világítsanak a fényforrásaink amennyire szükségesek
haztartas
BIZTONSÁGOS FALI CSATLAKOZÓK


A csatlakozóaljzatok érintés elleni védelemmel vannak biztosítva, így Mmegvédi gyermekeit az áramütés veszélyétől.
icon-walk
MOZGÁSÉRZÉKELŐK


A mozgás hatására felkapcsoló világító testek energiatakarékossági okokból és biztonságtechnikai megfontolásból is hasznosak lehetnek. Lehetőségünk van beállítani, hogy csak meghatározott aktivitás esetén működjön a világítás, majd időzítő segítségével adott idő elteltével lekapcsolják azokat.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!

Okos csomag
igénylése