Logitech Harmony Elite Remote

Irányíts mindent a Logitech Harmony-val
otthonodban!

A Logitech Harmony Elite multifunkciós távirányítókkal nem csak a televíziót, a rádiót és ehhez hasonló készülékeket irányíthatunk, hanem a számítógépet, a termosztátot, a világítást, tulajdonképpen bármit, ami távirányítóval vezérelhető.

A Harmony Elite több mint 270 000 szórakoztató és intelligens otthoni eszközzel kompatibilis, mint például Apple TV, Amazon Alexa, Google Assistant, Playstation 3-4, Xbox360, Xbox One, Nintendo Wii, Roku, Philips Hue és még sorolhatnánk...

Otthona irányítása mostantól gyerekjáték!

A Logitech Harmony tulajdonképpen egy infrás, Wi-Fi-s egység, mely előre beprogramozható, ezért bármilyen infrás vagy wi-fi-s készüléket képes irányítani. A színes érintőképernyő a gesztusvezérlést is támogatja, van továbbá vibrációs visszajelzés és mozgásérzékelős háttérvilágítás. Több mint 270 000 szórakoztató és intelligens otthoni eszközzel működik, így az otthona irányítása gyerekjáték! A rendszer működtetése nagyon egyszerű. A beállításokat egy számítógépes szoftver segítségével állíthatjuk be, majd egyszerűen elmentjük a távirányítóba.

Harmony App

Okostelefonunkkal is vezérelhetjük az otthonunkat: a Harmony Hub okostelefonokkal is kompatibilis, ehhez mindössze egy alkalmazást kell telepíteni a telefonunkra (iOS ® / Android ™).
A Logitech lehetővé teszi különböző "jelenetek" létrehozását, amelyeken belül több eszköz egyidejű működését állíthatjuk be. Például a rendszer egy megadott időpontban bekapcsolja a világítást és a zenét, leengedi a redőnyt, és bekapcsolja a biztonsági rendszert. Csak rajtunk múlik, hogy mit állítunk be.

Harmony Hub

A készlet egy Harmony Hub-ból, két IR jeladóból és egy Elite távirányítóból áll, melyek segítségével szinte az egész otthon vezérelhető.
A Harmony Hub WiFi, Bluetooth és infra jelek segítségével kommunikál a környezetével. Így képes minden olyan eszköz vezérlésére, amelyek támogatják ezeket a technológiákat, ami azt jelenti, hogy több, mint 270.000 berendezéssel kompatibilis!

MÉRETEK

Harmony Elite Távirányító
Magasság x Szélesség x Mélység:
7,56 inch (19,2 cm) x 2,13 in (5,4 cm) x 1,14 in (2,9 cm)
Súly: 5,78 oz (163,8 g)

Harmony Elite Hub
Magasság x Szélesség x Mélység:
4,16 inch (10,48 cm) x 4,88 (12,8 cm) x 1,0 in (2,54 cm)
Súly: 3,9 oz (110,56 g)

KOMPATIBILITÁS

iOS: iPhone® 4S és újabb, iPad (harmadik generációs vagy újabb),
iPad Mini, iPod touch® (ötödik generációs vagy újabb)
iOS 8.0 rendszerű készülékek vagy újabb
Android 4.2 vagy újabb WiFi-vel
iOS és Android készülékek Bluetooth-szal
Windows® PC: Windows 10, a Windows 8, a Windows 7
Mac OS: Mac OS X 10.7 vagy újabb

A CSOMAG TARTALMA

Harmony Elite távvezérlő (újratölthető akkumulátorral)
Harmónia Hub
2 × IR mini jeladó
Töltő állomás
USB kábel
2 AC adapter
Felhasználói dokumentáció

Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote
Logitech Harmony Elite Remote