Elektromos tervezés

Épületvillamossági tervezés
Villamos tervezés

Fontos, hogy már a tervezéskor gondoljunk arra, hogy a villamos hálózat megfeleljen az épület automatikai funkcióinak. Vállaljuk családi házak, lakások és kisebb ipari és szolgáltató létesítmények teljeskörű elektromos hálózatának állapotfelmérését, megtervezését és kivitelezését.

PaperPlans2

Miért kell a
villamoshálózati terv?

A MEGFELELŐ TERVEZÉS ÁTLÁTHATÓVÁ TESZI A TELJES KIVITELEZÉST!

A legfontosabb a megbízható, stabil villamos hálózat biztonságos üzemeltetése, melyre a biztosíték a szakszerű, átgondolt épületvillamos terv alapján történő kivitelezés. A villanyszerelési tervvel a költségek tervezhetők lesznek, megkönnyíti és átláthatóvá teszi a kivitelezést, illetve a később felmerülő igények, fejlesztések megvalósításakor elég csak elővenni a tervet és nem kell a villanyszerelőknek újra mindent feltérképezniük.

IC_documentation

Berendezések
tervezése

A megfelelő tervezés átláthatóvá teszi a teljes kivitelezést. A terv alapján lehet ellenőrizni, hogy minden rendben valósul-e meg, hogy ne maradjon ki semmi,illetve hogy ha később bármin változtatni akarunk akkor tudjuk, hogyan nyúljunk bele a rendszerbe.

IC_finger

Gyártás, telepítés,
üzembe helyezés

A kellő körültekintéssel elkészített terv optimalizálja a beruházások forrásigényét, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy a majdani igényeknek is megfeleljen és könnyen megvalósítható legyen, hiszen a technika folyamatosan fejlődik.

IC_finger

Szabványossági
vizsgálatok

A munka gyorsasága és pontossága érdekében célszerű a kiviteli terv elkészítése, mivel a kivitelező már csak a tervben leírtakat végzi, nem szükséges vele a többszöri egyeztetés.

IC_graph@2x

Karbantartási
munkák

A jó terv megfelelően részlet gazdag, így a kivitelezéskor elkerülhető az improvizáció, vagyis megkímélhetjük magunkat a helyszíni barkácsolástól és ötleteléstől.

Miért minket válasszon?

A kivitelezésben szerzett tapasztalatunkat már a terv elkészítése során alkalmazzuk, hiszen elengedhetetlen, hogy ismerjük a megvalósítás lehetőségeit és az egyszerűbb, kivitelezhetőbb megoldásokat. Terveinket a megrendelő igényeihez igazodva, illetve a technológiai fejlődést szem előtt tartva készítjük el, így a későbbiekben felmerülő fejlesztések elvégzése sem jelent majd kihívást. 

elosztó berendezések

Okos otthon tervezés

A színvonalas kivitelezés alapfeltétele a precíz, alapos és átgondolt tervezés. Szeretnéd, ha otthonod értené az igényeidet, követné az utasításaidat? Mi ezt megtervezzük neked. Nem kell mást tenned, csak elmeséled nekünk az elképzeléseidet. Ezek után mi ezeket a vágyakat összevetjük a szakmai szempontokkal és megtervezzük azt az otthont, ahol az elektromos rendszerek vezérelnek a megbeszélt kívánságok, elképzelések alapján. Természetesen ezen később is lehet változtatni.

Planning

Épületautomatikai
tervdokumentáció

Ha megtetszett az okos otthonok világa, akkor az első dolgod, hogy részletesen végiggondold, milyen funkciókat szeretnél a lakásodba vagy a házadba. Mik azok a biztonsági, kényelmi funkciók és egyéb funkciók, melyekre szükséged lehet. Ha ezeket már tudod, akkor kezdődhet a tervezési folyamat.

Az intelligens otthon tervezésének lépései

ELSŐ LÉPÉS

Ezt a szakaszt úgy is lehet mondani, hogy az álmok és a realitás találkozása. Ugyanis ekkor te elmondod, hogy mit szeretnél, milyen elképzeléseid vannak az okos házról, mi pedig ezeket összevetjük a szakmai szempontokkal valamint javaslatokat teszünk olyan funkciókra, esetleg extrákra, amelyekre esetleg nem gondoltál, de hasznos lehet. Abban teljesen biztos lehetsz, hogyha valami megoldható, azt mi meg fogjuk oldani.

MI TÖRTÉNIK EZUTÁN?

A megegyezést követően kidolgozzuk a pontos terveket. Árajánlatot is ekkor tudunk adni. Ha neked megfelel a terv és az általunk meghatározott költségek, akkor szerződést kötünk.

TERVEZÉS UTÁN

Ezek után nem marad más, mint a tervek kivitelezése. A legutolsó és leglátványosabb lépés ebben a folyamatban a programozás, amikor a rendszer elkezd működni. Ekkor fogjuk beprogramozni az utasításaidat az okos otthon irányítórendszerébe.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!