Árak

Okos Otthon csomagok
Válasszon ajánlataink közül!

5 érv az okos otthonok mellett

1

Nagyobb biztonságérzet

Vajon lekapcsoltam a villanyt? Kihúztam a vasalót?Ezentúl egy képernyőérintéssel megbizonyosodhatsz minderről, és akár le is kapcsolhatsz mindent egy gombnyomásra!

2

Fűtésoptimalizálás

Képzelje el, hogy otthona mindig, a Ön számára legideálisabb hőmérsékleten működik. Előre kialakíthatja a ház fűtési programját, amit bármikor, akár okostelefonjáról is megváltoztathat.

3

Távoli ellenőrzés – távoli biztonság

Nyaralás közben is szeretnéd szemmel tartani otthonodat? Az okoskamerák segítségével a világ bármelyik pontjáról megnézheted, hogy éppen mi történik otthonodban vagy otthonod körül.

5

Időmegtakarítás

Egy jól beállított okosotthon rendszerrel olyan automatizmusokat állíthatsz be, melyek igazodnak a napi rutinodhoz. Ilyen lehet például a fűtés, világítás, redőnyvezérlés, éjszakai fény, melyek segítségével időt spórolhat!

4

Redőnyszabályozás

Természetes fényre kelni a legegészségesebb! Lehetőségünk van arra, hogy reggeli ébredésnél fokozatosan emelkedjen fel az árnyékoló, továbbá arra is hogy a rendszer az adott időzónának és napnak megfelelően automatikusan szabályozza a redőnyök vezérlését.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!