Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai megoldások

“Bezártam az ajtót?” Biztosan sokszor előfordult már, hogy nem volt benne biztos, hogy megfelelően bezárta, beriasztotta a házát mielőtt elindult. Az intelligens biztonsági rendszer erre tökéletes megoldás, hiszen bármikor ellenőrizni tudja, hogy minden rendben van-e otthonában, irodájában. A rendszerünk teljeskörű távoli hozzáférést biztosít a hagyományos funkciókon túl.

Animation_Haus_Garage_Alarm

Okos Riasztó

Okos otthonunk illetéktelen behatolás esetén képes akár a teljes lakásban felkapcsolni a világítást, felhúzni a redőnyöket, bekapcsolja a szirénát, sőt akár figyelmezteti is a behatolót, hogy jogtalanul tartózkodik az épületben és értesítette a hatóságokat.
icon-house

IP kamera rendszer

Az okos kamera rendszer biztonsági szempontból rendkívül fontos. A kamera rendszerrel van lehetőségünk távolról is betekinteni házunkba, sőt nem csak láthatjuk, hanem bele is hallgathatunk abba, hogy mi zajlik otthon. Ezen kívül nem csak közelíteni/távolítani tudunk a képen, hanem módosítani is tudjuk azok látószögét.

Miért jó az intelligens biztonsági rendszer?

Az intelligens otthonok a legbiztonságosabb épületek a világon. Az okos otthonok biztonsági rendszerét képezhetik az intelligens beléptető és azonosító rendszerek, automata kapuk és ajtók, IP videokaputelefonok, intelligens kamera rendszer, intelligens riasztórendszer és intelligens tűz-, és füstérzékelő rendszer.

JELENLÉTSZIMULÁCIÓ

Ha nyaralni vagy, a házad akkor is tud úgy viselkedni mintha otthon lennél. Sötétedés után hozzád hasonlóan fel és le kapcsolgatja egyes helyiségekben a világítást így szimulálja a jelenléted.

intercom

Intelligens beléptetés

Az intelligens beléptető és azonosító rendszerek, megnehezítik az arra nem jogosult látogatók bejutását, naplózzák és értesítéseket is küldenek a tulajdonos számára a belépésekről. A rendszer által különböző belépési jogosultságokat adhatunk hozzá különböző személyekhez, sőt nem is kell jelen lennünk, távoli eléréssel is engedélyezhetjük a beléptetést.

icon-video

IP videókaputelefon

Már nem csak hallhatjuk a vendégeinket, hanem láthatjuk és kommunikálhatunk is velük úgy is, hogy nem tartózkodunk otthon. A rendszer rendkívül hatékony biztonsági szempontokból is, mivel az érkező személyek beazonosítása mellett azok beengedésére is tökéletesen alkalmas.

brandmelder

Okos tűz-, és füstérzékelő

Egy okos tűzérzékelő rendszer képes pontosan meghatározni a kialakult tűz helyét és mértékét, ami nagymértékben megkönnyíti a kivonuló tűzoltók dolgát. A füstérzékelő eszközök pedig már a füst megjelenésének pillanatában felismerik a vészhelyzetet és okos otthon rendszerrel összekapcsolva értesítést küldenek a tulajdonosnak, de programozás által már a szükséges lépéseket is megkezdheti a vészhelyzet kezelésének érdekében.

csapok

Okos vízkiömlés érzékelés

Egy okos vízékelő azonnal érzékeli a szivárgó vizet és okos otthon rendszerrel összekapcsolva értesítést küldenek a tulajdonosnak, de programozás által már a szükséges lépéseket is megkezdheti a vészhelyzet kezelésének érdekében.

Kérdése van?
Kérdezze szakértőnket!